Airless latex spuiten

Sneller dan rollen
Efficiënter en egaal
Strakke en fraaie afwerking
Prijstechnisch goedkoper dan rollen

Klussenbedrijf Geen Punt biedt een nieuwe dienst aan het AIRLESS SPUITEN VAN LATEX.

Met de airless spuitinstallatie kunnen we superstrak werk leveren. De latex wordt aangebracht met een professionele spuitinstallatie en dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van de latex. Dit levert een grote tijdwinst op en is het prijs/technisch erg interessant.

Voordelen latex spuiten:

Latex spuiten op glad stucwerk wordt het meeste toegepast. Dit is ook dé oplossing voor een mooie gladde laag latex op glad stucwerk.
Door de hoge druk verneveld de verf op de ondergrond en laat zo een streeploos resultaat achter. Spuiten kan in elke gewenste kleur per ruimte in uw woning, met een superstrak en streeploos eindresultaat. Bij het traditioneel rollen van latex ontstaat er altijd een lichte structuur van de roller op glad stucwerk. Het laten spuiten van latex op een gladde ondergrond is de hoogst mogelijke afwerking en is esthetisch erg fraai.

In veel situaties kan het latex spuiten ook op structuur ondergronden zoals spack of spachtelputz worden toegepast. De structuur ondergrond blijft dan hetzelfde en wordt voorzien van een nieuwe laag latex.

Kleur mogelijkheden:

Uiteraard kunt u kiezen voor allerlei soorten kleuren. Echter is het wel zo bij het spuiten van latexverf hoe meer kleuren u kiest hoe duurder en langer het project gaat worden.
Omdat het spuiten van verschillende kleuren veel tijd in beslag neemt hierbij moet u denken aan:
– Extra afplakken
– Airless spuit vaker spoelen
– Meerdere malen terug komen op de klus

Prijzen per m2 verfspuiten:

De gemiddelde prijzen van het spuitwerk kunnen per m2 aardige variëren. Zo rekent de ene latex spuiter 4 euro per m2 terwijl de ander 12 euro per m2 rekent voor dezelfde oppervlakte.
Waardoor kan er zoveel prijsverschil ontstaan? Dit heeft te maken met welke kwaliteit latexverf er wordt gebruikt.
Is dit bijvoorbeeld 10 liter emmer Sigma verf of word er 10 liter verf gebruikt van de Praxis? Een gemiddelde goede kwaliteit latexverf kost voor 10 liter 60 euro inclusief de btw. Deze verf is goed schoon te maken en heeft een redelijke kwaliteit. Ook in het afplakken van alles wat niet gespoten moet worden gaat veel tijd zitten, dit is tevens een secuur werk omdat er strak gewerkt moet worden langs kozijnen, deurposten etc. Het airless latex spuiten valt in veel gevallen onder 6% BTW regeling*
Wilt u weten wat het spuitwerk u gaat kosten? Wij komen graag, vrijblijvend, bij u thuis om uw wensen te bespreken en inspecteren dan de te spuiten oppervlakten.
Ook geven wij u een duidelijke uitleg omtrent de airless spuitwerkzaamheden.

Wanneer u de keuze maakt om dit door ons te laten uitvoeren, dan wordt alles voor u gedaan: het afplakken, latex spuiten, en ook het opruimen. U heeft nergens zorgen over, de heren van klussenbedrijf Geen Punt doen dit graag voor u zodat u zich alvast kan verheugen op het eindresultaat.

* De 6% Btw-tarief regeling:

• “Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.”
Deze en aanvullende tekst vindt u op de website van de belastingdienst.nl
• “Het 6%-tarief voor het verbouwen en herstellen, isoleren, schilderen, stukadoren, behangen en schoonmaken geldt alleen als het om een woning gaat. Dat wil zeggen: als die is bestemd voor permanente bewoning door particulieren.”
• “De 2 jaarstermijn gaat in vanaf de datum waarop een pand voor het eerst als woning gebruikt wordt. Als een woning in verschillende stadia gebouwd is, moet de woning voor minimaal 50% bestaan uit delen die ouder dan 2 jaar zijn.”