Referentie dec 2008

Een wens die al langer speelde, maar waarvan de haalbaarheid onzeker was, is dubbel en dwars in vervulling gegaan!!
Ik wilde graag een badkamer maken van de douche en de wc, hiertussen zat een luchtschacht en deze wilde ik laten wegbreken zodat ik een lange smalle ruimte had waarin ook plek zou zijn voor een bad! Dromen, tekeningen maken, fantaseren en nog een keer dromen over een hele nieuwe badkamersituatie. Wim en Geert zijn komen kijken en hebben de zeepbel niet stuk geprikt, maar hebben er meer dan mijn verwachtingen van weten te maken! Elke dag was een feest om de voortgang te bezichtigen!

Wat ik erg fijn vond was het overleg wat eigenlijk voortdurend plaatsvond in alle fases van het project. Het gezegde “De klant is koning” is helemaal van toepassing bij Geen Punt! Van de allerkleinste badkamer die zij ooit hebben gemaakt, heb ik het allergrootste plezier!
Super bedankt!!

Petra

Geplaatst in Referenties en getagd met , .