Referentie jan 2009

Wij hebben Wim en Geert gevraagd om onze badkamer helemaal te renoveren. We wilden graag een inloopdouche, (verborgen) toilet, een dubbele wasbak en een bad met whirlpool. Na 3,5 week was de klus geklaard en hebben wij een badkamer die helemaal naar onze zin is. Tijdens deze werkzaamheden werd ons meerdere malen gevraagd om even te kijken of het nog allemaal naar wens ging. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren omdat je tijdens de renovatie nog kleine aanpassingen kunt doen.

Je kunt zien dat je te maken hebt met 2 vakmannen die zich betrokken voelen bij ‘het project’. Ze denken met je mee en zoeken naar een oplossing daar waar nodig.
Niets is de heren te veel. Een voorbeeld is dat toen het bad met whirlpool naar boven moest, het probleem ontstond dat het bad niet via de trap naar boven kon of via een slaapkamerraam naar binnen kon. Alles werd uit de kast getrokken om toch een oplossing te bedenken om het bad boven te krijgen. Een ‘mal’ werd gemaakt om te kijken of er toch geen manier bestond om het bad boven te krijgen. Uiteindelijk is het bad over het dak door het zolderraam naar binnen gekomen.

Hiermee willen wij aangeven dat Wim en Geert erg betrokken zijn en een goed eindresultaat willen neerzetten. Wat wij ook erg prettig vonden is de netheid waarmee gewerkt werd. Aan het eind van de werkdag werd alles netjes achtergelaten.
Wim en Geert, wij hebben jullie beschouwd als 2 zeer betrouwbare, prettige en vriendelijke vakmensen. Bedankt voor alles!

Groetjes, Henry en Marijke

Geplaatst in Referenties.