Over klusbedrijf Geen Punt

Klussen- & bouwbedrijf Geen Punt vormt – onder de bezielende leiding van Wim van Ginkel en Pieter Verbeet – het middelpunt van een netwerk van professionals, die samen de passie delen voor perfect uitgevoerde klussen en kwaliteit…

De mensen achter Geen Punt

Klusbedrijf Geen Punt werd in 2007 opgericht door zwagers Wim van Ginkel en Geert Uijen. Beiden gepokt en gemazeld op gebied van grote en kleine klussen, besloten ze een klusbedrijf te beginnen dat zich zou onderscheiden van de rest. Omdat ze wilden ondernemen, omdat ze wisten dat het beter kon. Na het vroegtijdig overlijden van Geert in 2013 is Wim vastberaden op de ingeslagen weg doorgegaan.

Vanaf januari 2016 is klussenbedrijf Geen Punt met bouwbedrijf Verbeet Bouw gefuseerd en werkt verder onder de naam Klussen- & bouwbedrijf Geen Punt. Beide Wijchense bedrijven zijn 8 jaar onafhankelijk van elkaar succesvol geweest, huurden regelmatig elkaars expertise in en werkten de laatste 2 jaar nauw samen. De logische fusie betekent meer handen, meer kennis en meer kunde, zodat er nog beter en sneller ingesprongen kan worden op uw klus- en bouwwensen.

  • Wim van Ginkel woont samen met Jolanda en heeft twee kinderen. Wim heeft altijd veel geklust in en om het huis, voor zichzelf, voor vrienden en voor familie. Hij heeft diverse tuinen en vijvers aangelegd in allerhande formaten en veel ervaring met schilder-, saus- en behangwerk maar net zo goed met gecompliceerdere klussen. Wim is iemand van details, zorg en aandacht voor de wensen en omstandigheden van de klant.
    De vorige baan was bij de Nederlandse Spoorwegen, in verschillende functies, de laatste 6 jaar in een leidinggevende functie en met speciale taken op gebied van dienstverlening richting klant. De droom was al tijden om ooit een eigen onderneming te starten, zelf de regie te hebben en hierin keuzes te maken. Ook hier weer moest de klant centraal staan.
    Trivia: heeft groene vingers en vindt het een lust om in de tuin te werken. Kan verder bijzonder goed opruimen.
  • Pieter Verbeet woont samen met zijn twee kinderen. Pieter is een allround bouwvaardig talent met ruim 30 jaar ervaring. Op zijn zestiende gestart als metselaar en tegelzetter, heeft hij bij verschillende bedrijven de kneepjes van het bouwvak geleerd en dit uiteindelijk als basis meegenomen naar zijn eigen bedrijf. Verbeet Bouw bestierde hij tot het begin van 2016, toen het samenvoegen van Verbeet Bouw met Klussen- en bouwbedrijf Geen Punt een feit was.
    Bij Verbeet Bouw waren zowel grote als kleine opdrachten welkom en werden eenvoudige maar ook gecompliceerde opdrachten uitgevoerd. Altijd tot in detail perfect afgewerkt. Kennis van alle mogelijke bouwmaterialen en uitvoering beschouwt Pieter als een must en bereikbaarheid en een open communicatie niet minder.

Netwerk van professionals

Klusbedrijf Geen Punt heeft de afgelopen jaren een kring van professionals op diverse gebieden om zich heen verzameld, om specialistische klussen uit te voeren. Denk hierbij aan loodgieters, technisch installateurs, dakdekkers, timmerlieden of elektriciens, kortom: die gebieden die je het best aan de specialist over kunt laten.

Wat al deze specialisten naast hun vakkennis gemeen hebben, is dat zij de werkwijze van Geen Punt onderschrijven. De samenwerking met deze professionals is na al die jaren zo vertrouwd, dat zij met recht ‘onderdeel van klusbedrijf Geen Punt’ genoemd mogen worden.

De kracht van Geen Punt

De mensen achter klusbedrijf Geen Punt vormen samen een hecht team, dat door jarenlange samenwerking perfect op elkaar ingespeeld is. Dit vertaalt zich natuurlijk niet alleen in veel plezier in het werk, maar ook in een goede taakverdeling en flexibiliteit.

Ook heel belangrijk voor klanten is dat al deze professionals achter Geen Punt dezelfde vertrekpunten hebben: kwaliteit en duurzaamheid, afspraak is afspraak, minimale overlast voor de klant tijdens (ingrijpende) verbouwingen, en natuurlijk garantie op het opgeleverde werk.

Kunt u eigenlijk een goede reden bedenken om niet met Geen Punt in zee te gaan?