Projecten: Keuken

Klusbedrijf Geen Punt is specialist in het uitvoeren van volledige projecten. Wij zorgen dan voor regie en uitvoering, wat voor u een hele zorg minder is. Op deze pagina leest u wat er zoal komt kijken bij het (ver)bouwen van uw keuken. Bekijk ook eens de foto’s van keukens die door Geen Punt uitgevoerd zijn…

 • Aanbouw — Bij aanbouw aan het bestaande woonhuis, moet dit in de meeste gemeentes gemeld worden. Vaak is ook een bouwvergunning nodig en dus een tekening van de oude en de nieuwe situatie.
 • Installatietekening — Na aankoop van de keuken krijgt u een installatietekening. Hierin staan alle maten en aansluitpunten voor gas, elektra, rioolafvoer en water.
  Tip: maak hiervan zo snel mogelijk een kopie en speel deze door aan Geen Punt. Dit wordt onze ‘bouwtekening’.
 • Elektriciteit — Elektrisch koken of een elektrische oven vereist een extra stroomgroep (wettelijke eis). Ook krijgen wasmachine, wasdroger, vaatwasmachine of boiler een eigen groep. Vaak betekent dit een uitbreiding in de meterkast en het trekken/wegwerken van nieuwe leidingen van meterkast naar keuken.
 • Overbrugging — Hoe overbrugt u de periode dat uw keuken eruit ligt? Er zijn de nodige tijdelijke oplossingen qua wassen en koken, dus vraag Geen Punt gerust om advies.
 • Wegwerken & afwerken — Buizen en leidingen worden weggewerkt in sleuven in de muur, waarna de muren weer glad gestukadoord worden. Voordat de keuken geplaatst wordt echter moeten de muren eerst afgewerkt worden: sausen, behangen, betegelen, spachtelputz?
  Tip: het frezen van sleuven in de muur geeft veel stof. Hou ramen en deuren daarom zoveel mogelijk gesloten.
 • Vloer & plafond — Wat doet u met het plafond: sausen, spachtelputz, stuken? En wat komt er op de vloer? Laat u plavuizen leggen, denk dan direct eens aan vloerverwarming (nooit meer koude voeten). Ook harde houtsoorten als eiken zijn goed geschikt als keukenvloer, mits goed afgewerkt.
 • Beperkt budget? — U heeft genoeg van uw oude keuken maar vindt een geheel nieuwe keuken een te grote aanslag op uw budget? Geen Punt helpt u graag bij het ‘verfrissen’ van uw huidige keuken. Denk hierbij bijv. aan een ander kleurtje, nieuwe frontjes en/of nieuwe grepen voor kastdeuren en lades, andere tegels / plafond / vloer / aanrechtblad, of natuurlijk een frisse kleur op muur of plafond. Mogelijkheden te over, voor elke beurs…