Werkwijze

Klussen- en bouwbedrijf Geen Punt staat bekend om zijn zorgenvrije formule, vakmanschap en unieke full-service…

Zorgenvrij

U kunt bij klusbedrijf Geen Punt terecht voor kleine klussen, maar ook voor gecompliceerde projecten. Samen met u plannen wij onze werkzaamheden in, om het werk efficiënt en met minimale overlast uit te voeren. Want wij begrijpen dat u tijdens de werkzaamheden gewoon verder moet kunnen leven. Ook voeren wij de regie als de hulp van andere specialisten nodig is, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Tot slot vormt ‘Afspraak is Afspraak’ bij ons een heus motto.
U kunt dus met gerust hart uw kleine of grote klus aan ons overlaten, zonder zorgen.

Vakmanschap

Klusbedrijf Geen Punt staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid in alle klussen. En met Geen Punt haalt u jarenlange ervaring en vakmanschap in huis, zodat het werk niet alleen goed maar ook fraai uitgevoerd wordt. Als extra zekerheid zijn wij ook nog aangesloten bij de VLOK, de branchevereniging voor klussenbedrijven, wat o.a. inhoudt dat wij garantie geven op al onze werkzaamheden.
Onder het menu Referenties vindt u foto’s van opgeleverde projecten, voor een goed beeld van ons vakmanschap.

Full-service

Wandje betegelen op het toilet? Geen punt. Drie ruimtes aaneenschakelen en dan een hypermoderne badkamer gebruiksklaar opleveren? Geen punt. Complete keuken verbouwen of een keuken enkel ‘verfrissen’? Ook geen punt! Want klusbedrijf Geen Punt heeft zeer veel kennis en ervaring in huis, met grote en kleine klussen, met eenvoudige of gecompliceerde projecten. En waar nodig roepen wij de hulp in van geselecteerde en gecertificeerde partners, bijvoorbeeld voor gas of electra.

Er bestaat kortom (vrijwel) geen klus die wij niet aandurven!