Referentie December 2023

Voor onze nieuwe badkamer in zee gegaan met Klusbedrijf geen punt! Dit in Wychen gevestigd bedrijf kunnen wij iedereen aanbevelen,

Het eerste gesprek al meteen een goed gevoel over deze mannen! Allemaal zeer goede vaklui en door de geweldige plannings-kwaliteiten van dhr Wim van Ginkel kwam iedereen op de afgesproken tijden de werkzaamheden doen.

We hadden alles uitbesteed aan Klusbedrijf geen punt. Voor het verbouwen en moderniseren van onze badkamer komt er toch wat meer kijken als dat je van tevoren bedenkt. Leidingen die verlegd moeten worden, stukadoren, tegelen, schilderen etc. Binnen twee weken konden we alweer douchen en binnen drie weken konden we beschikken over een prachtige nieuwe badkamer waar we al veel plezier aan hebben gehad. Erg leuke vakkundige mensen die ook nog erg prettig gezelschap zijn. Eigenlijk alleen maar waardering voor dit prachtige bedrijf waar wij een ontzettend fijn gevoel bij hadden en dat ook zeker is uitgekomen. Goed overleg, niets was te veel en alles perfect volgens planning. een echte aanrader dus, wij zijn eigenlijk niet zo van de reviews maar dit bedrijf verdiend gewoon een mooie review.

Met vriendelijke groet u

Grad & Dorry

 

Geplaatst in Referenties.