Referentie Januari 2019

We hebben een jaren ’30 woning in Nijmegen dat op verschillende punten behoorlijk gedateerd is . Afgelopen jaar besloten wij een aantal kwesties aan te pakken. We wilden o.a. van een slaapkamer een badkamer maken, de bijkeuken (waar eerst de badkamer zat) aanpakken en het toilet verplaatsen. Aangezien onze buren positieve ervaringen hadden met Wim, Pieter en Koen van Geen Punt, besloten wij ook met hen in zee te gaan. Wij zijn heel blij met deze keuze.
Wat wij waarderen is dat ze vooraf en tussentijds uitgebreid met ons meedachten in de keuzes die gemaakt moesten worden ten aanzien van het ontwerp. Ze wezen ons op mogelijkheden die wij niet hadden overwogen. Erg praktisch, zonder concessies te doen aan de wensen die we zelf hadden. Daarnaast bleek Geen Punt verschillende relaties te hebben met leveranciers. Wij hadden zelf al rond gekeken bij bekende badkamerwinkels in Nijmegen en omgeving maar werden daar niet echt enthousiast van. Bij de partners van Geenpunt slaagden we direct.

Geen Punt is ongeveer 6 weken bij ons bezig geweest en waren keurig op de afgesproken datum klaar. Dit ondanks extra klussen die wij tussentijds hadden toegevoegd (o.a. ramen aanpassen, nieuwe cv, stuken van slaapkamer). Ook het begrote bedrag kwam overeen met het eindbedrag. De 6 weken vlogen voorbij. Ja, het huis was een grote bende met veel stof dat in allerlei kieren en gaten kruipt. Geenpunt werkt echter schoon. Als ze gaan slijpen, schuren en slopen, sluiten ze de ruimte af zodat de troep beperkt blijft. De ruimtes waar ze rondlopen dekken ze af zodat je eigen spullen beschermd blijven. Aan het eind van het project zorgden ze dat alle troep meegenomen werd en hebben ze zelfs nog gestofzuigd. Naast dat ze net werk doen zijn het prettige mensen om in huis te hebben. In de ochtend dronken we voordat we naar ons werk gingen een kopje koffie, spraken we wat dingen door en gingen ze aan de slag. Het loodgieterswerk en stuken besteden ze uit. Ook deze partners zijn prettig om mee te werken en betrouwbaar.

Kortom, wij zijn erg tevreden. Over een tijdje willen we de keuken gaan doen en twijfelen geen moment wie wij hiervoor zullen benaderen.

Anne & Jaimy

 

Geplaatst in Referenties.