Referentie Oktober 2020

Beste Pieter, Wim en Koen.

We zitten inmiddels met regelmaat aan de bar in onze nieuwe keuken. Wat een verschil met onze oude zelfgemaakte keukenblok van eerst en wat een extra ruimte!

Wij herinneren het nog als de dag van gisteren dat Pieter en Wim voor het eerst op kennismaking kamen. Wij wilden graag een aanbouw realiseren van 24m2, aangrenzend aan ons schuurtje.
In het nieuwe gedeelte moest een nieuwe keuken komen en het oude gedeelte van de keuken werd een extra ruimte in de woonkamer.
Nu denk je op kennismakingsgesprek? Dit was slechts een klein onderdeel!
Voor we het in de gaten hadden waren ze de aanbouw al helemaal aan het opmeten en ideeën met ons aan het uitwisselen.
We lieten het maar gewoon gebeuren…
Het meedenken vonden wij vooral erg prettig, omdat wij weinig kennis hebben van verbouwingen. Er werd open en eerlijk gesproken. Van enige verkooptrucs was geen sprake.
Zo werd ook meegedacht over het financiële plaatje en hoe je eventueel concessies kon doen. Al met al voelde het gelijk vertrouwd en wisten ook direct dat we de aanbouw door “Geen Punt” wilde laten realiseren.

Vanwege het COVID’19 virus in Nederland hadden wij verwacht dat de verbouwing vertraging zou opleveren. Niet was minder waar, het verliep volgens afspraak en voor vragen waren de mannen makkelijk bereikbaar. Extra verzoekjes waren GEEN PUNT! We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en ook om niet te vergeten erg blij met het professionele schilderwerk van Koen!

De badkamer moet ook nog in de toekomst, dus wij zeggen tot ziens!

Radjinder & Jette

 

Geplaatst in Referenties.