Referentie feb 2010

Tja, waar zal ik beginnen….. Ik heb sinds heel kort een hele mooie nieuwe badkamer, dankzij het “gouden duo” Geert en Wim!
Ik bezat een badkamer die wel functioneel maar vooral ook erg lelijk was. Nou ja, alles went. Na een tijdje wilde ik toch heel graag een nieuwe badkamer, maar hoe pak je dit aan? Via via kwam ik bij Klussenbedrijf Geen Punt uit en het eerste contact was meteen goed. De mannen stralen het door mij zeer gewaardeerde meedenken uit en geven je het vertrouwen dat we anno 2009/2010 zo vaak missen bij bedrijven.

Wim en Geert zijn totaal een kleine drie weken heel ijverig bezig geweest, hebben me met van alles geconfronteerd en hebben me van hele goede adviezen voorzien. En ze hebben ná elke werkdag de werkspullen heel keurig opgeruimd. Ik vond als ik uit m´n werk kwam nooit enig spoortje van rommel o.i.d. De gang en de trap keurig afgedekt, zodat op de benedenetage gewoon normaal geleefd kon worden!

Ook toen het even mis dreigde te gaan met de wandtegels, sprong Wim in auto en reed zonder sputteren even richting Eindhoven. Ik ben super super blij dat ik jullie gevonden heb, én… bij een volgende klus hoef ik niet meer na te denken want ik weet de oplossing nu al: ik ga naar Geen Punt!!!!
(p.s.: diverse vrienden en collega´s zijn al op de hoogte van Geen Punt)

Marij

Geplaatst in Referenties.