Referentie mrt 2010

Sinds kort ben ik in het bezit van een gloednieuwe badkamer dankzij het duo ‘Geert en Wim’ van het klussen- en onderhoudsbedrijf Geen Punt. Ik mag wel met trots zeggen dat ik na deze ingrijpende verbouwing met een zeer goed gevoel hierop kan terugkijken, en ben blij dat dit duo deze klus voor mij heeft geklaard.
3 weken is er intensief aan gewerkt onder tropische temperaturen. Er werd n.l. ook een nieuw Velux raam geplaatst. Fantastisch werk afgeleverd. Na elke werkdag werd alles netjes opgeruimd en de hal, trap en overloop werden vanaf de 1e werkdag netjes afgedekt.

Nou, jullie zijn nog niet van mij af want bij een volgend karwei weet ik waar ik terecht kan. Natuurlijk is dat Geen Punt. Geert en Wim, nogmaals bedankt en veel succes verder toegewenst.

Groet, Carel

Geplaatst in Referenties en getagd met .